Nawar Hussein is bekend van zijn toonaangevende beleggingsmaatschappij Riereta Equity Group voor vastgoed investeringen in Catalunya. De maatschappij is voornamelijk actief in de Barcelona regio. Terwijl Nawar Hussein de oprichter van Riereta Equity Group is, is hij ook ondernemer en filantroop. Hussein was al een bekende naam in het Nederlandse vastgoed circuit, en hij heeft heeft zijn activiteiten uitgebreid naar internationale niveau. Met meer dan een decennia aan ervaring in het vastgoed wezen heeft Hussein een netwerk van vooraanstaande partners opgebouwd en weet zijn invloed en onderhandelingspositie te gebruiken om zeer rendabele investeringsmogelijkheden voor zijn klanten te creëren.

Nawar Hussein is een liefhebber van contemporary kunst en tevens is hij jurylid van een internationale art fair van Barcelona. Naast zijn interesse in contemporary kunst, is hij een spreker en coach en deelt zijn kennis en ervaringen in vastgoed en ondernemen naast bekende sprekers en experts. Nawar heeft een grote maatschappelijke betrokkenheid en steunt diverse charitatieve instellingen en goede doelen. Dit doet hij zowel als donateur en vrijwilliger.

Door zijn kennis van consistente, hoge rendementen en een transparante werkwijze, is Hussein een wereldwijd vertrouwde partner voor vastgoed investeerders. Hij is een expert in het selecteren van ondergewaardeerde panden en het structureren van de meest aantrekkelijke investeringsmogelijkheden. Ooit begon Hussein zijn carrière in Amsterdam, daar is hij opgegroeid en heeft hij gestudeerd. Voor hij 25 was had hij al een vastgoed portefeuille van meerdere miljoenen.