Nawar Hussein is een vastgoed geldschieter, zakenman en filantroop. Hij is de oprichter van Riereta Equity Group, de toonaangevende bestedingsmaatschappij voor vastgoed investeringen in Catalunya; met name in de Barcelona regio. Hij staat bekend om zijn kennis in het selecteren van onderschatte panden en het ordenen van de meest aantrekkelijke investeringsmogelijkheden. Met ruim tien jaar aan ervaring in het vastgoed wezen heeft Hussein een netwerk van vooraanstaande partners opgebouwd en weet zijn aanzien en onderhandelingspositie te gebruiken om de meest rendabele investeringsmogelijkheden voor zijn klanten te creëren.

Een verleden van systematische, hoge rendementen en een heldere werkwijze maken Hussein de vertrouwde compagnon voor vastgoed geldschieters wereldwijd. Hij is tevens een geliefd spreker en coach en deelt zijn kennis en ervaring in vastgoed en ondernemen naast wereldberoemde sprekers en experts. Nawar heeft een grote maatschappelijke inspraak en steunt verschillende charitatieve instellingen en goede doelen, als supporter en vrijwilliger.

Nawar Hussein is zijn vastgoed carrière begonnen in Nederland, waar hij is opgegroeid en gestudeerd heeft aan de Universiteit van Amsterdam. Nog voor de leeftijd van 25 jaar had hij een vastgoed portefeuille van diverse miljoenen opgebouwd. Hussein was reeds een veelvoorkomende titel in het Nederlandse vastgoed kring, en heeft zijn activiteiten uitgebreid op internationale schaal. Hij is een groot liefhebber van contemporary kunst en tevens jurylid van de internationale art fair van Barcelona.