Een ding dat iedereen over Nawar Hussein moet weten, is dat hij een benijdenswaardige reputatie heeft als zakenman in heel Spanje, vooral als het gaat om advies over vastgoedinvesteringen. Naast zijn bekwaamheid als investeerder in onroerend goed, staat Nawar ook zeer hoog aangeschreven als een opmerkelijke ondernemer. Bedenk bijvoorbeeld dat Nawar Hussein mede-oprichter was van Riereta Equity Group, die is uitgegroeid tot een toonaangevende investeringsmaatschappij voor onroerend goed die gespecialiseerd is in onroerend goed in de regio’s Barcelona en Girona in Spanje. Ondanks die specialiteit staat Rierita in heel Spanje hoog aangeschreven, en niet alleen in die regio’s.

Wat Nawar Hussein tot iemand maakt die elke belegger zou moeten weten, is zijn ongelooflijke vermogen om de beste vastgoedbeleggingen te vinden, dat wil zeggen woningen die onder de reële marktwaarde zijn geprijsd en die in een goede staat zijn om herstel en renovatie financieel levensvatbaar te maken.

Nawar Hussein is een sterke kracht geworden op de Spaanse vastgoedmarkt, tot het punt dat velen hem de verdienste schenken om het hele landschap van vastgoedbeleggingen te veranderen en opnieuw vorm te geven, aangezien hij sinds zijn 25e vaak miljoenenovereenkomsten voor onroerend goed heeft gesloten. Nawar Hussein en Rierita Equity Group handelen in zowel commercieel als binnenlands onroerend goed, inclusief die in verschillende sectoren, waaronder woonhuizen, meergezinswoningen, winkels, productie en zelfs kantoorruimte. Het belangrijkste doel voor het kopen, verkopen, leasen, het te huur aanbieden of zelfs het inrichten voor gebruik door de eigenaar is gebaseerd op de hoop op een indrukwekkend rendement op investering (ROI). En dat is wat Nawar Hussein biedt. Elke investeerder weet dat onroerend goed de hoogste ROI biedt van elke potentiële investering. Dat is tenslotte de conventionele wijsheid en een die zelfs de nieuwste investeerders goed kennen.